Termékszűrők

Világító rendszer

Modern LED fürdőszobai tükrök

 Solea LED fürdőszobai tükör 80x66cm

Solea LED fürdőszobai tükör 80x66cm

87 350 65 515 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 87 350 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER
 Solaris LED fürdőszobai tükör 100x63cm

Solaris LED fürdőszobai tükör 100x63cm

92 850 69 640 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 92 850 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER

Modern fürdőszoba tükör

A LED-es háttérvilágítású tükrök az alapvető funkciókat egy nagyon lenyűgöző kialakítással kombinálják. Leggyakrabban a modern fürdőszobák elemeként tekintik őket, de ideális más belső terekhez, mind minimalista, modern, valamint hagyományos és elegáns kialakítású helységekben is.

Tükrök a „Power LED” rendszerrel

A LED tükröket a panel hátsó oldalán a megfelelő helyeken végzett homokfúvással lehet előállítani, azaz a tükörbevonatot speciális finom homokkal borítják le. Az így kapott tejszerű áttetsző részek átengedik a fényt. A piacon elérhető legerősebb LED-ek használatának és az innovatív telepítési formának köszönhetően a lehető legnagyobb fénymennyiség a kívánt helyekre irányítható és több mint 100% -kal az megerősíthető a szokásos LED-es háttérvilágítású tükrökkel szemben. Ennek köszönhetően a háttérvilágítás nem vakít, hanem ideális mindennapi használatra (például smink felvitele, borotválkozás stb.)

Rendeljen tükröt egyéni méretre

Az egyes az ügyfelek körében legnépszerűbb tükörmodelleket weboldalunkon több standard méretben kínáljuk. Ha egyikük sem felel meg az Ön igényeinek, örömmel készítünk egy tükröt egyedi méretben, az Ön elvárásai szerint.