Termékszűrők

Világító rendszer

Alu-keretes LED tükrök

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Elegáns, stílusos keretek

Az Alu-keret kollekció egy minimalista, rendkívül elegáns stílusú tükör. A modern technológiákat univerzális alumínium formában kivitelezték. Ennek a kombinációnak az eredménye ez a kellemes exkluzív tükör sorozat, amely precíz stílusban tökéletesen kiegészíti a belső teret. Az alumínium egy olyan anyag, amelyet nemcsak a szilárdsága, könnyűsége és nedvességellenálló képessége jellemez, hanem a nemes megjelenése is.

Ideális a kifinomult belső terekhez

Az Alu-keret tükörmodellek többféle színben kaphatók. A fekete, ezüst és pezsgő szín választása lehetővé teszi a tükör tökéletes illeszkedését a belső stílushoz. Mindegyik modell felszerelhető modern kiegészítőkkel, melyek növelik funkcionalitását. Az Alu-keret kollekció személyre szabott tükrei tehát a kiváló formatervezés és az innovatív technológiák kombinációja, amelyek a mindennapi életet új dimenzióba helyezik.

Javasolt az esztétika rajongói számára

A skandináv modellek fürdőszobai dekorációk is lehetnek. Az Alu-keret kollekció tükreit részletes figyelemmel készítették. A kiváló minőségű anyagok és az eredeti formatervezés olyan kompozíciókat hoz létre, amelyek kiemelkedő esztétikát kereső ügyfeleknek szólnak. A RUKE Alu-keret sorozat a modernitást elegáns formában kivitelezi.