Termékszűrők

Világító rendszer

Tükör alakú

Sors

Keret színe

Stílus

Skandináv LED

Oldal:

z 4

Következő

Oldal:

z 4

Következő

LED tükrök skandináv stílusban

A skandináv LED vonal olyan modern tükrök sorozata, amelyek a skandináv stílus szellemében készültek, minimalista dizájnnal és funkcionalitással büszkélkedve. Az ebben a sorozatban található modellek energiatakarékos LED csíkokkal vannak felszerelve az optimális megvilágítás érdekében. Az elegáns keretek és a hatékony világítás tökéletes kombinációja révén a skandináv LED stílus kifinomult eleganciát ad a belső tereknek.

Modern tükrök ideálisak a nappali és a folyosó helységeiben.

A skandináv LED sorozat tükre a modernista formatervezés egyik példája, változatos, jelenleg divatos színválaszték felhasználásával, amelyekben a fő szerepet a természetre utaló árnyalatok veszik át. A fa-, réz- és aranykeretek jól mutatnak a nappaliban és a folyosón, különösen a modern elrendezéseknél. A skandináv vonal tükrei növényzetek közelében a legmutatósabbak, így hangulatos, meleg klímát teremtenek a belső terekben. A RUKE skandináv LED kollekció kerek, ovális és téglalap alakú modelleket tartalmaz, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő modellt. Minden termék testre szabható, ha külön választja meg a tükörpanel típusát és a fény színét. A tükör praktikus fűtőszőnyeggel és biztonsági fóliával is felszerelhető.

Skandináv tükrök a fürdőszobához

A skandináv modellek fürdőszobai dekorációk is lehetnek. A skandináv LED vonal tükörkeretei dupla olajozott levéllemezből vagy vízálló közepes sűrűségű farostlemezből (MDF) készülnek, többrétegű lakkal festve, amelynek köszönhetően megfelelően védettek a nedvességtől. A legmagasabb minőségű belga tükörpanelek használata és az apró részletekre való figyelem garantálja elégedettséget még a legmagasabb elvárású ügyfeleink számára is. A skandináv LED RUKE sorozat az korszerű formatervezési tendenciákra nyújt megoldást.