Termékszűrők

Világító rendszer

Stílusos LED Elemmel működő tükrök

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Stílusos LED elemmel működő tükrök

Az elegáns LED-es elemmel működő tükrök gyűjteménye azon ügyfelek számára nyújt megoldást, akik bármilyen helységben a tükör egyszerű és gyors felszerelését igénylik. Az elemmel  működő   használatának köszönhetően a tükör felszerelése rendkívül egyszerű, még akkor is, ha nem férünk hozzá az elektromos aljzathoz. Ennek a megoldásnak a használata azt jelenti, hogy a LED-es világítású tükrök hatékonyan felfüggeszthetőek bárhova, áramforrás, illetve a fal fúrása nélkül.

 

Kényelem és funkcionalitás elegáns formában

Az elemmel működő tükrök modelljeit a modern trendeket tükröző kifinomult stílus jellemzi. A modernista formatervezést klasszikus, finom világítású elemekkel díszített kiegészítők segítségével fejezték ki. Ezek a tükrök jól mutatnak a minimalista stílusú, modern fürdőszobákban. A kiváló minőségű belga panelek és hatékony LED szalagok garantálják az optimális megvilágítást. Az ebben az opcióban kapható LED RUKE tükrök normál vagy környezetvédő újratölthető akkumulátorokkal működtethetőek. A testre szabási opciónak köszönhetően minden modell az egyedi igényekhez adaptálható különféle kiegészítők - kozmetikai tükör, üvegpolc vagy biztonsági fólia - kiválasztásával. Kiválaszthatja a tükörpanel típusát, a fény színét, és még a teljesítmény technológiáját is.

 

Elemmel működő tükrök a fürdőszobához

A RUKE elemmel ellátott LED tükrök a fürdőszobákba is felszerelhetők anélkül, hogy azokat az elektromos rendszerhez kellene csatlakoztatni. A tükör paneleket egy Teflon védő bevonattal fedjük be, amely megóvja a terméket a fürdőszoba káros hatásaitól. A gondos kivitelezés és a lengyel gyártás garantálja a lenyűgöző megjelenést. Az elegáns, funkcionális és kényelmesen használható elemmel működő LED tükrök testreszabott modellek.