Termékszűrők

Tükör alakú

Keret típusa

Sors

Keret színe

Stílus

Skandináv LED

Oldal:

z 4

Következő

Oldal:

z 4

Következő

Skandináv stílus avantgárd változatban

A skandináv LED sorozat az iparművészeti skandináv stílus innovatív megjelenésének eredménye. Az ebben a sorozatban levő modellek a minimalista elemek és a LED-csíkok formájában történő hatékony kiegészítők kombinációjára alapulnak. Ez a szokatlan stílus ötvözet a keretekben található tükrök egyedülálló gyűjteményét eredményezte, pompát adva a belső tereknek. A természetes anyagok használata a skandináv stílus egyik jellegzetes ágát, a természet közelségét hangsúlyozza.

Kifinomult kialakítás és funkcionalitás

A skandináv LED RUKE tükörkollekció univerzális formái tökéletesen illenek a modern belső terekhez. A kollekció fehér, fekete, ezüst színű tükröket, valamint réz- vagy aranykereteket tartalmaz. A természetes anyagok kedvelői natúr fa színben is találhatnak mintákat. A testre szabási opció a tükörpanel, biztonsági fólia, fűtőszőnyeg vagy nanotechnológia kiválasztásával, lehetővé teszi a tükrök egyéni igényekhez való alakítását. A skandináv LED modellek különösen ajánlottak a minimalista stílusú padlásrendezéshez. Szinte az összes beltéri színhez kiválóan illeszkednek, karaktert adva azoknak.

Kiváló minőség

A skandináv LED kollekció modelljeit a legmagasabb minőségű belga üveglapokból készítették, lenyűgözően tiszta tükörképpel és csillogással. A keretek több rétegű lemezből vagy vízálló közepes sűrűségű farostlemezből (MDF) készültek, kemény kétkomponensű lakkal lakkozva. Ez a tükör sorozat a hatékony LED világítást használja az optimális megvilágítás garantálása érdekében. A lengyel gyártás kiváló minőségű olasz munkagépekkel és az apró részletekre való tekintettel, garantálja a kiváló minőségű termékek kézhez vételét. A RUKE skandináv LED a finom elegancia kvintesszenciája.