Alu-frame tükrök

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Elegáns stílusos keretek

Az Alu-keretes kollekció egy minimalista, rendkívül elegáns stílusú tükör. A modern technológiák univerzális alumínium formában kerültek kivitelezésre. Ennek a kombinációnak az eredménye egy exkluzív tükör sorozat, amely precíz stílusával a belső terek tökéletes kiegészítője. Az alumínium olyan anyag, amelyet nemcsak szilárdsága, könnyűsége és nedvességellenálló képessége jellemez, hanem nemes megjelenése is.

Kivitelezés a kifinomult belső terekhez

Az Alu-keretes tükörmodellek többféle színben kaphatóak. A fekete, ezüst és pezsgő szín választása lehetővé teszi a tükör tökéletes illeszkedését a különféle belső stílusokhoz. Mindegyik modell felszerelhető modern kiegészítőkkel, amelyek növelik annak funkcionalitását. Az Alu-keretes kollekció személyre szabott tükrei tehát a kiváló formatervezés és az innovatív technológiák kombinációja, amely a mindennapi életet új dimenzióba helyezi.

Ajánlott az esztétika rajongói számára

Az Alu-keretes kollekció tükreit az apró részletek figyelembevételével készítették. A kiváló minőségű anyagok és az eredeti formatervezés olyan kompozíciót hoz létre, amely a kiemelkedő esztétikai stílust kereső ügyfeleinknek kedvez. A RUKE Alu-keretes sorozat a modernitás elegáns formájában valósul meg.