Hollywood Full Size

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Hollywoodi álló tükrök

A nagy méretű hollywoodi tükörgyűjtemény gyönyörű dekorációként szolgál bármilyen belső kialakításnál, ideális a vizualitás szerelmeseinek. A megfelelő méret és kialakításnak köszönhetően bárhol kényelmesen elérhető és felállítható, szétszerelés és összeszerelés nélkül. A lenyűgöző nagyméretű hollywoodi tükrök optimális elhelyezésű izzókkal felszereltek, amelyek semleges fényt generálnak, így természetes fényként tükröződnek az arcon. Ez garantálja a tökéletes smink kivitelezését. A teljes méretű RUKE hollywoodi smink tükrök sikeresen felhasználhatók a smink szalonban. A hálószobában, a szekrényben és a nappaliban is jól mutatnak.

Egyedi hollywoodi stílusú dekoráció

A hollywoodi stílusú tükrök testre szabhatók a különféle kiegészítők kiválasztásával. Az ebben a sorozatban található tükrök felszerelhetőek Bluetooth hangszórókkal, valamint egy speciális fóliával, amely védi a lemezt törés esetén. Szintén lehetséges egy praktikus kapcsoló hozzáadása, illetve egy kábel beszerelése is a kényelmes csatlakoztatás elérése érdekében. A Hollywood RUKE teljes méretű tükrei Lengyelországban készülnek, a legmagasabb minőségű belga panelekből, minden apró részletet számba vevő kivitelezéssel.

Hollywood ihlette gyönyörű modellek

A RUKE Hollywood álló tükörgyűjteménye a szokatlan dekorációk rajongóinak kedvez. Ennek a sorozatnak a modelljei tökéletesen illenek a modern stílusú belső terekhez. A smink és az elegáns dizájn szerelmesinek különösen vonzó lehet. Ezek az egyedülálló, rendkívül dekoratív modellek illeszkednek a házak belső tereibe, de egyben a smink szalonok gyönyörű kiegészítői is. A RUKE hollywoodi álló tükrök nagyon divatos megoldások, amelyeket a tökéletes smink szerelmeseinek igényeihez alakítottak ki.