Szekrények LED tükörrel

Led szekrények - fából

Led szekrények - fából

Oldal:

z 3

Következő

Oldal:

z 3

Következő

Modern fürdőszobai szekrények LED tükörrel

A LED-es világítású tükörszekrény rendkívül praktikus eleme a fürdőszobának. Egyesíti a bútor és a tükör funkcionalitását, lehetővé téve a kozmetikai kellékek és más apró dolgok elrejtését, valamint a napi kozmetikai kezelések kivitelezését. A tükör elülső része felváltja a hagyományos tükör szerepét, ami a mosdókagyló feletti tér eredményes kihasználását jelenti. A modern és energiatakarékos LED-es világítás előnyös hiszen megvilágítja a fürdőszobát, hangulatos légkört teremtve. A kiváló minőség és a kivitelezés esztétikájának köszönhetően egy a RUKE tükörrel felszerelt egyedi elrendezésű szekrényt kap.

Praktikus tükör szekrények LED világítással

A RUKE kollekció LED-es világítású tükörszekrényei tiszta tükörképpel és csillogással jellemezhető belga tükörpanelekből készülnek. Az alap, nagy sűrűségű farostlemezekből (HDF) készül, keménységet eredményezve. A tükörrel ellátott szekrényekben néma és lágy záró funkcióval ellátott BLUM zsanérokat használunk. A RUKE kollekció modelljei számos színben és kivitelben kaphatók, így olyan minták választhatóak, melyek tökéletesen illeszkednek a belső terekhez. Lehetőség van egy kiegészítő tükör felszerelésére a szekrény belsejének hátsó falán, ami növeli a termék esztétikai értékét.

Tükrös fürdőszoba szekrény

Ha egyedi méretű tükrös fürdőszoba szekrényt keres, a RUKE kollekció a tökéletes megoldás az Ön számára. Olyan kabinet rendelhető, amely tökéletesen megfelel a fürdőszobába. Kínálunk modelleket különféle színű és világítási elrendezésekben. Készítünk tükröket egyedi gyártású szekrényekhez is. Válassza a kényelmes megoldást, amely elősegíti a fürdőszoba terének megszervezését és a tökéletes smink elkészítését. A RUKE kollekció tükörszekrényei praktikus és nagyon elegáns megoldást jelentenek azok számára, akik modern és egyedi bútorokat keresnek.