Standard Tükör

Standard Tükör

A Standard kollekció tükrei a hagyományos dizájn kedvelőinek szólnak. A Standard modellek egy vagy két összekapcsolt üveglapból készülnek, és rendkívül sok mintával hozzáférhetők. A négyszögek, oválisok, rombuszok vagy hullámok kompozíciói hatásosan mutatnak minden fürdőszobában, kifinomultságot kölcsönözve neki. Az egy üveglapból készült modellek felszerelhetők egy nagyon funkcionális fűtőszőnyeggel, amely megelőzi a párásodást. A kiegészítőként kínált falikar segít bevilágítani a fürdőszobát, megkönnyítve egyben a sminkelést és a mindennapi arcápolási tevékenységeket is.

Elegáns tükrök a fürdőszobába és az előszobába.

A Standard kollekcióban kapható tükörmodelleket fürdőszobai és előszobai használatra szánták. A minták és modellek nagy választéka segít megtalálni az adott belső térhez ideálisan passzoló tükröt. A tükrök csiszolt vagy metszett peremekkel rendelkeznek, így rendkívül elegánsan mutatnak. Két különféle színű tükörlap összekapcsolása révén a Standard modellek nagyon hatásosan mutatnak, stílust kölcsönözve a belső térnek. A Standard RUKE kollekció tükrei kiváló minőségű belga tükörlapokból készülnek, TEFLON PROTECTION védőbevonattal, amely véd a nedvesség káros hatásával szemben. Így a tükör bármely fürdőszobában beválik.

Fürdőszobai tükrök időtlen stílusban

A RUKE kollekció Standard tükrei választ adnak az időtlen stílusú modelleket kereső vásárlók igényeire. A RUKE márka több mint 30 éve alkot Lengyelországban és külföldön egyaránt nagyra értékelt tükröket. A kivitelezés részleteire való odafigyelés és a felhasznált első osztályú anyagok révén a Standard modellek még a legigényesebb vevők elvárásainak is megfelelnek. A funkcionális RUKE tükrök stílust adnak a belső térnek.