Simple Design Tükör

Oldal:

z 2

Következő

Oldal:

z 2

Következő

Simple Design Tükör

A Simple Design RUKE kollekció tükrei avantgárd, minimalista dizájnú modellek. Az ovális és szögletes, lekerekített sarkú tükörlapok, vagy a rendkívül divatos hatszögek egyedi jelleget adnak a belső tereknek. A legkiválóbb minőségű belga tükörlapokból készültek, amelyeket nagyfokú áttetszőség jellemez. A gondosan csiszolt peremek révén a Simple Design tükrök rendkívül stílusosan mutatnak. Minden modell felszerelhető egy fűtőszőnyeggel, amely megelőzi a párásodást, valamint biztonsági fóliával, amelynek köszönhetően az összetörés pillanatában az üveglap nem törik szilánkokra, minimalizálva ezzel a sérülés kockázatát.

Elegáns tükrök a fürdőszobába, nappaliba és előszobába.

A RUKE márka Simple Design tükrei nagyszerűen beválnak a fürdőszobában, a nappaliban vagy az előszobában. A modern dizájn és a kivitelezés minden részletére történő odafigyelés révén e kollekció tükrei minden belső térnek eleganciát kölcsönöznek. A fürdőszobában különösen hasznos kiegészítő a fűtőszőnyeg, amely finoman felmelegíti a tükörlapot, megelőzve ezzel a pára kicsapódását. A tükör felszerelhető Nano technológiával is, amely védi a tükörlapot a szennyeződésektől és a nedvességtől. A Silver Nano Mirror Protection™ ezen túlmenően a vízcseppek ellökődését eredményezi, amelyek lefolynak a tükör felületén, magukkal szállítva a koszrészecskéket. A nappaliba és előszobába szánt tükrök kompozíciókba rendezhetők, így egyedi stilizációkat hozva létre. Ez az opció különösen a hatszögek esetében lehetséges, amelyek nagyon sok különböző méretben kaphatók.

Időtlen stílus a legjobb kiadásban

A Simple Design kollekció a legújabb dizájntrendekre alapozva született. A minden részletre történő odafigyelés és a modern technológiák felhasználása révén a RUKE tükrök a minőséget és eleganciát értékelő, igényes vásárlóknak szólnak. A RUKE márka több mint 30 éve örvend a vásárlók elismerésének. A RUKE tükrök jól ismertek a különleges, időtlen dizájnt kereső lengyel és külföldi vevők körében.