Ambient LED

Oldal:

z 3

Következő

Oldal:

z 3

Következő

LED Ambient Led

Az Ambiente LED egy avantgárd tükörkollekció jellegzetes, szórt fényű megvilágítással, amely meghitt hangulatot ad a belső térnek. Az ambient-megvilágítás nyugtató hangulatot garantál. A belső tér így megismételhetetlen stílust is nyer. A kollekció egyaránt tartalmaz egy, két vagy minden oldal mentén megvilágított tükröket. A rendelkezésre álló opciók közt találhatók szögletes, ovális és kerek tükrök, valamint nagyon érdekes kinézetű, szabálytalan alakú tükörlapok és rendkívül divatos hatszög alakzatok egyaránt. Az Ambiente LED kollekcióhoz tartozó hatásos termékek a legkiválóbb minőségű, magas átlátszóságú belga tükörlapokból készül. Egy sor modern kiegészítővel szerelhetők fel, közük a párásodást megelőző fűtőszőnyeggel, a kedvenc zene hallgatását lehetővé tevő Bluetooth hangfalakkal, vagy egy időjárás-jelző állomást is tartalmazó LED órával.

Elegáns, méretre készülő tükrök ambient-megvilágítással.

Az Ambiente LED RUKE tükrök lapjai csiszolt peremekkel rendelkezhetnek, amelyek révén még elegánsabban mutatnak. A nagyító tükör felszerelésének lehetősége biztosítja a tökéletes smink elkészítésének lehetőségét, a beépített indukciós töltő pedig lehetővé teszi a telefon feltöltését a mindennapos tükörhasználat közben. Egyes Ambiente LED tükörmodellek felszerelhetők egy 10 colos méretű LCD televízióval is, ami lehetővé teszi a televíziós csatornák élőben, HD minőségben történő követését.

Modern fürdőszobai tükrök méretre

A RUKE kollekcióba tartozó ambient-megvilágítású tükrök méretre készülnek, így lehetőség van az adott belső térbe ideálisan passzoló tükör megrendelésére. A személyre szabás lehetősége révén önállóan meg lehet tervezni a vágyott tükröt, amely nem csupán szép lesz, de rendkívül funkcionális is. A RUKE márka által több mint 30 éve alkotott tükrök a vásárlók elismerésének örvendenek, bel- és külföldön egyaránt. A felhasznált kiváló minőségű anyagok, a modern gyártási folyamatok és a kivitelezés minden részletére való odafigyelés azok az előnyök, amelyeknek köszönhetően a RUKE tükröket még a legigényesebb vásárlók is nagyra értékelik. Az Ambiente LED kollekciót a dizájn legújabb trendjeire építve alkották meg, és kivételes stilisztika, valamint rendkívüli funkcionalitás jellemzi.