3D Diamond LED fürdőszobai tükör LED világítással

Testreszabott tükör
Felár egy nagy szállítmányért
Magasság (cm) i
Szélesség (cm) i
Világítás színe i
LED-szalag élettartama i
Kapcsoló i
Fényerőszabályzó i
Alumínium kivitel i
Bluetooth hangszórók i
Óra / Meteo i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 6-12 munkanapon belül szállítunk

59985

Ár: 59 985 HUF 59985

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
Egy speciálisan kifejlesztett gyártási technológia lehetővé tette számunkra, hogy rendkívüli mélységhatású tükröt hozzunk létre. A tükörfelületbe nézve a végtelen tér ellenállhatatlan benyomását kelti. A tükör mindazoknak szól, akik értékelik a funkcionalitás kombinációját az eredeti és modern esztétikával. A szabályos rombusz alakú világítás egy kristályüvegből készült tükörkorongok által körülvett világító gyémánt benyomását kelti.

Ezt a modellt két tükörkorong alapján, kukucskáló tükörrel hozzák létre. Az üveg TEFLON PROTECTION, azaz teflon bevonattal van ellátva, amely megvédi a hátlapját a káros külső hatásoktól. A világítási színek széles választéka lehetővé teszi, hogy a tükröt különböző belsőépítészeti stílusokhoz igazítsa.
 
TARTALOM
       - tükrök
       - Egy adott modellhez igazított világítás
       - Szerelési utasítások
Smart Fix és Smart Fix Pro szerelőkészleteink külön kaphatók. A részletes leírást az attribútumok listájában találja.

 TÜKÖR KONFIGURÁLÁSA ÉS TESTRESZABÁSA
Webáruházunkban nagyon nagy választékban kínálunk tükröket számos szabványos méretben. A tükröt azonban örömmel igazítjuk az Ön egyéni igényeihez, és egyedi méretre állítjuk be. Szeretnénk, ha a tükör megfelelne az Ön elvárásainak, és szépen illeszkedne a belső térbe. Kérjük, adja meg a tükör pontos méreteit a megrendelőlapon.
A LED-tükrök nemcsak praktikusak, hanem gyönyörűen díszítik fürdőszobánkat is. Azoknak az igényeit is kielégítjük, akiknek nincs áram a tükör felakasztási helyén. Összeállítottunk Önnek egy elemes tükrökből álló gyűjteményt. Ellenőrizze és válasszon magának valamit.
Nézze meg az attribútumok listáját. Számos tartozékot kínálunk, hogy a tükör tökéletes legyen az Ön számára.
A tükör felületén tetszés szerint elhelyezhetőek olyan kiegészítők, mint például egy időjárás-állomás, egy LED-es óra vagy egy nagyító tükör. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Egyszerűen rendelje meg a kívánt felszerelést online áruházunkon keresztül. Az egyes attribútumok mellett található kék szimbólumra kattintva is sok érdekes információt találhat.
A kiváló minőségű anyagok használata, a modern gyártási módszerek és a kivitelezés minden részletére való odafigyelés azok az előnyök, amelyek miatt a RUKE tükröket több mint 30 éve a legigényesebbek is nagyra értékelik.

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS A SZÁLLÍTÁSHOZ

A tükör biztonságos csomagolása és sértetlen szállítása a mi prioritásunk.
A dupla dobozok és a speciális ütéscsillapító profilok használatának köszönhetően a tükrök tökéletes védelmet élveznek, és a szállítás az áru értékének 100%-ára biztosított.
Termékeinket 85%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagoljuk, és a csomagolásunk 90%-a további újrahasznosításra kerül! Ez azonban nem változtatja meg a csomagolt tükrök védelmi szintjét.Műszaki adatok

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.
Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

 

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.

értékelés: Ocena 5 (5 / 5)

A tükör nagyon jól néz ki. Nagyon jó minőségű.

Véleménye:ALA