Scandinavian Delicate Fehér tükör

Felár egy nagy szállítmányért
Tükörpanel típusa i
Melegítő szőnyeg i
Nagyítótükör i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Vízálló keret i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

88031

Ár: 88 031 HUF 88031

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Scandinavia Delicate kerek tükör hatásos javaslat a modernista enteriőrök számára. A modell mind a fürdőszobában, mind a nappaliban, a hálószobában vagy az előszobában beválik. Hátul akasztók találhatók. A tükör megrendelésre készül. A keret az alábbi színekben kapható: MDF tábla - fekete, fehér, arany, ezüst vagy réz.
Hozzáférhető méretek: ø 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120 cm.
A tükörkeret szélessége 0,7 cm

Skandináv Élet tükrök - a skandináv stílus kvintesszenciája
A Skandináv Élet termékcsalád olyan tükrökből áll, amelyeket a skandináv stílus feltételezéseinek megfelelően terveztek, és amelyeket minimalizmus, egyszerűség és funkcionalitás jellemez. A természettel való szoros kapcsolatot a fa díszítő elemek használata fejezi ki, amelyek révén a kollekció tükrei meleg, barátságos karaktert adnak a belső térnek. Elegáns, modern formatervezés. A Skandináv Élet kollekció a kortárs formatervezési trendekhez és az ügyfelek igényeihez igazodik. A kiváló minőségű belga üvegtáblák - nagyfokú átlátszósággal és fényességgel, gyönyörű keretekkel és modern stílusban - a RUKE tükröknek rendkívüli esztétikai élményt garantálnak. A Skandináv Élet termékcsalád modelljei minden belső térnek eleganciát adnak. A keretek kifejező színei elevenné teszik a helyiséget, harmóniát és stílust adva neki.
A Skandináv Élet tükrök egyben funkcionális kiegészítésként szolgálnak - mind a nappaliban vagy a hallban, mind a fürdőszobában. Sokféle lehetőséget nyújtanak otthona számára: a többszínű üvegtáblák összetétele, a különböző méretű és színű keretek mindenki számára lehetővé teszik az igényeiknek megfelelő modell megtalálását. A skandináv termékcsalád olyan modelleket is tartalmaz, amelyek a legkisebbek számára készültek. A házas és állatos minták minden kisgyermek számára vonzóak lesznek. A legkisebb részletekre való odafigyelés révén a RUKE tükrök elbűvölnek minőségükkel.

Minden jog fenntartva. A tükörmintát és a fényképeket szerzői jog védi.
Copyrighty Ⓒ RUKE