Pola LED fürdőszobai tükör alumínium keretben

Testreszabott tükör
Felár egy nagy szállítmányért
Keret színe ALU i
Magasság (cm) i
Szélesség (cm) i
Tükörpanel típusa i
Gyártástechnológia i
Világítás színe i
LED-szalag típusa i
LED-szalag élettartama i
Kapcsoló i
Melegítő szőnyeg i
Nagyítótükör i
Biztonsági fólia i
Megerősített világítás i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 15-30 munkanapon belül szállítunk

108900

Ár: 108 900 HUF 108900

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE

Elegáns keretbe zárt elegancia
Az Alu-Frame kollekció minimalista, rendkívül elegáns stílusú tükröket mutat be. A modern technológiákat egy univerzális alumíniumformával kombinálták. Ennek eredményeként exkluzív tükrök lenyűgöző sorát kapjuk. Tökéletes kiegészítői a szigorú stílusban tartott belső tereknek. Az alumínium olyan anyag, amelyet nemcsak szilárdsága, könnyűsége és nedvességgel szembeni ellenállóképessége, hanem nemes megjelenése is jellemez.

Tervezés egy kifinomult belső térhez
Az Alu-keretes tükrök különböző keretszínekben kaphatók. A különböző keretszínek - fekete, ezüst és pezsgő - közötti választás lehetőséget ad arra, hogy a tükör a legjobban illeszkedjen az Ön belső teréhez. Minden modell felszerelhető funkcionális tartozékokkal. Az Alu-Frame kollekció személyre szabott tükrei tehát a kiváló formatervezés és az innovatív technológiák kombinációja, amelyek más dimenziót hoznak a mindennapi életbe.

Javaslat a fenséges esztétika szerettei számára
Az Alu-Frame kollekció tükrei a részletekre való odafigyeléssel készülnek. A kiváló minőségű anyagok és az eredeti formatervezés olyan kompozíciókat alkotnak, amelyek az igényes, szokatlan esztétikát kereső vásárlóknak szólnak. A Ruke Alu-Frame vonal egy stílusos kiadásba foglalt modernitás.

TARTALOM
       - tükrök
       - Egy adott modellhez igazított világítás
       - Szerelési utasítások
Smart Fix és Smart Fix Pro szerelőkészleteink külön kaphatók. A részletes leírást az attribútumok listájában találja.


 TÜKÖR KONFIGURÁLÁSA ÉS TESTRESZABÁSA
Webáruházunkban tükrök igen nagy választékát kínáljuk számos szabványos méretben. A tükröt azonban örömmel igazítjuk az Ön egyéni igényeihez, és egyedi méretre állítjuk be. Szeretnénk, ha a tükör megfelelne az Ön elvárásainak, és szépen illeszkedne a belső térbe. Kérjük, adja meg a tükör pontos méreteit a megrendelőlapon.
A LED-tükrök nemcsak praktikusak, hanem gyönyörűen díszítik fürdőszobánkat is. Azoknak az igényeit is kielégítjük, akiknek nincs áram a tükör felakasztási helyén. Összeállítottunk Önnek egy elemes tükrökből álló gyűjteményt. Ellenőrizze és válasszon magának valamit.
Nézze meg az attribútumok listáját. Számos tartozékot kínálunk, hogy a tükör tökéletes legyen az Ön számára.
A tükör felületén tetszés szerint elhelyezhetőek olyan kiegészítők, mint például egy időjárás-állomás, egy LED-es óra vagy egy nagyító tükör. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Egyszerűen rendelje meg a kívánt felszerelést online áruházunkon keresztül. Az egyes attribútumok mellett található kék szimbólumra kattintva is sok érdekes információt találhat.
A kiváló minőségű anyagok használata, a modern gyártási módszerek és a kivitelezés minden részletére való odafigyelés azok az előnyök, amelyek miatt a RUKE tükröket több mint 30 éve a legigényesebbek is nagyra értékelik.
BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS A SZÁLLÍTÁSHOZ
A tükör biztonságos csomagolása és sértetlen szállítása a mi prioritásunk.
A dupla dobozok és a speciális ütéscsillapító profilok használatának köszönhetően a tükrök tökéletes védelmet élveznek, és a szállítás az áru értékének 100%-ára biztosított.
Termékeinket 85%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagoljuk, és a csomagolásunk 90%-a további újrahasznosításra kerül! Ez azonban nem változtatja meg a csomagolt tükrök védelmi szintjét.


Műszaki adatok

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.
Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

 

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.