Peony Flowers tükör

Tükörpanel típusa i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

77650

Ár: 77 650 HUF 77650

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Decor kollekcióba tartozó Peony kerek tükör egy hatásos ajánlat. Ideális dekorációként minden étkezőben, nappaliban vagy előszobában magára vonzza a tekintetet, megismételhetetlen stílust kölcsönözve a helyiségnek. Kiválóan mutat egy komód vagy polc fölött is. Hátulján akasztók találhatók.
A tükör megrendelésre készül.

Elegáns belső terek kifinomult díszítése
A Decor Flower elegáns tükrök gyűjteménye, kifinomult formatervezéssel, amely mindazok számára készült, akik eredeti és megismételhetetlen díszítésről álmodnak belső terükbe. A Decor Flower tükörkollekció elnyerte a JÓ DIZÁJN 2020 díjat.

Lehetőség saját, kivételes tükörmodell megalkotására
A Decor Flower tükörcsalád legfontosabb tulajdonsága, hogy az általunk megtervezetteken kívül lehetőség van saját, megismételhetetlen kompozíciók egyedi alkotására. Választhatunk tükrünkhöz bármilyen színes üveget, virágos motívummal, választhatunk hozzá üvegmozaikot a három rendelkezésre álló színben, és egy MDF keretet, amely szintén három szín (fekete, arany, ezüst) valamelyikére festhető.

Ezen felül választhatunk világítást az egész kompozícióhoz – finom LED Ambiente megvilágítást a tükör hátuljára. Megválaszthatjuk a fény tónusát is (meleg 2800-3200 K, természetes 4000-4500 K, természetes True Light vagy hideg 5600-6000 K), így lehetőségünk van egy kivételes, egyedi és az adott helyiséghez ideálisan illeszkedő tükör megalkotására.

Stílusos kiegészítő az egyedi design szerelmeseinek
A Decor kollekció modernista tükrei a dekoratív értékeken kívül gyakorlati funkciót is ellátnak - optikailag nagyítják a belső teret. Segítenek a sötétebb helyiségek megvilágításában is. Az üveglapot hátulról biztosító fólia fedi, így a tükör összetörése esetén a cserepek a felszínén maradnak.

A legkiválóbb minőségű, kézzel készített termék
A RUKE Decor tükrök Lengyelországban készülnek. A gyártásra minden részletére kiemelt figyelmet fordítva, a legjobb minőségű alapanyagokból kerül sor, egy TEFLON PROTECTION réteggel bevont kristályüveg tükör alapján, amely kiválóan védi a tükröt a fürdőszobában uralkodó korrozív körülményekkel szemben. A Decor kollekció a belső tér megváltoztatásának stílusos módja
Fenir Black tükör
Fenir Black tükör

174 519 Forinttól

Beállítások
Willow tükör
Willow tükör

77 650 Forinttól

Beállítások
Verni tükör
Verni tükör

66 432 Forinttól

Beállítások