Willow tükör

Tükörpanel típusa i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

77650

Ár: 77 650 HUF 77650

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Decor kollekcióba tartozó Willow kerek tükör egy hatásos ajánlat. Ideális dekorációként minden étkezőben, nappaliban vagy előszobában magára vonzza a tekintetet, megismételhetetlen stílust kölcsönözve a helyiségnek. Kiválóan mutat egy komód vagy polc fölött is. Hátulján akasztók találhatók.
A tükör megrendelésre készül.

Elegáns belső terek kifinomult díszítése
A Decor Flower elegáns tükrök gyűjteménye, kifinomult formatervezéssel, amely mindazok számára készült, akik eredeti és megismételhetetlen díszítésről álmodnak belső terükbe. A Decor Flower tükörkollekció elnyerte a JÓ DIZÁJN 2020 díjat.

Lehetőség saját, kivételes tükörmodell megalkotására
A Decor Flower tükörcsalád legfontosabb tulajdonsága, hogy az általunk megtervezetteken kívül lehetőség van saját, megismételhetetlen kompozíciók egyedi alkotására. Választhatunk tükrünkhöz bármilyen színes üveget, virágos motívummal, választhatunk hozzá üvegmozaikot a három rendelkezésre álló színben, és egy MDF keretet, amely szintén három szín (fekete, arany, ezüst) valamelyikére festhető.

Ezen felül választhatunk világítást az egész kompozícióhoz – finom LED Ambiente megvilágítást a tükör hátuljára. Megválaszthatjuk a fény tónusát is (meleg 2800-3200 K, természetes 4000-4500 K, természetes True Light vagy hideg 5600-6000 K), így lehetőségünk van egy kivételes, egyedi és az adott helyiséghez ideálisan illeszkedő tükör megalkotására.

Stílusos kiegészítő az egyedi design szerelmeseinek
A Decor kollekció modernista tükrei a dekoratív értékeken kívül gyakorlati funkciót is ellátnak - optikailag nagyítják a belső teret. Segítenek a sötétebb helyiségek megvilágításában is. Az üveglapot hátulról biztosító fólia fedi, így a tükör összetörése esetén a cserepek a felszínén maradnak.

A legkiválóbb minőségű, kézzel készített termék
A RUKE Decor tükrök Lengyelországban készülnek. A gyártásra minden részletére kiemelt figyelmet fordítva, a legjobb minőségű alapanyagokból kerül sor, egy TEFLON PROTECTION réteggel bevont kristályüveg tükör alapján, amely kiválóan védi a tükröt a fürdőszobában uralkodó korrozív körülményekkel szemben. A Decor kollekció a belső tér megváltoztatásának stílusos módja
 Fenis White tükör

Fenis White tükör

51 664 Forinttól

BEÁLLÍTÁSOK

  • ÚJ!
 Floris tükör

Floris tükör

77 650 Forinttól

BEÁLLÍTÁSOK

  • ÚJ!
 Fenir Black tükör

Fenir Black tükör

174 519 Forinttól

BEÁLLÍTÁSOK

  • ÚJ!
 Fenir tükör

Fenir tükör

174 519 Forinttól

BEÁLLÍTÁSOK

  • ÚJ!
 Korina tükör

Korina tükör

110 234 Forinttól

BEÁLLÍTÁSOK

  • ÚJ!