Fémkeretes fürdőszobai tükör - Tamara

Tükörpanel típusa i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

102815

Ár: 102 815 HUF 102815

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
Elegáns keretekbe zárt elegancia
 
Az AluFrame kollekció minimalista, rendkívül elegáns stílusú tükrök gyűjteménye. A modern technológia sokoldalú fémformába van foglalva. Az eredmény egy lenyűgöző, exkluzív tükörsorozat, amely tökéletes kiegészítője lesz a szigorú stílusú belső tereknek. Az alumínium olyan anyag, amelyet nemcsak nagy szilárdsága és nedvességgel szembeni ellenállóképessége, hanem nemes megjelenése is jellemez.
 
Tervezés kifinomult belső terekhez
 
Az AluFrame tükörmodellek többféle keretszínben kaphatók. A tükör fekete, ezüst vagy pezsgő színben választható, így tökéletesen illeszkedik az adott enteriőr stílusához. Minden modell felszerelhető modern tartozékokkal a funkcionalitás növelése érdekében. Az AluFrame kollekció személyre szabott tükrei így a kiemelkedő dizájn és az innovatív technológia kombinációja, amely a mindennapi életet egy másik dimenzióba emeli.
 
Javaslat a kifinomult esztétika szerelmeseinek
 
Az AluFrame kollekció tükrei a kivitelezés minden részletére odafigyelve készülnek. A legmagasabb minőségű anyagok és az eredeti formatervezés olyan kompozíciókat hoz létre, amelyek a nem mindennapi esztétikát kereső, igényes ügyfeleknek szólnak.
A RUKE AluFrame vonal a modernitás stílusos kiadásban zárt.


Zestaw zawiera:

  • lustro,
  • instrukcję montażu i konserwacji produktu.