TRIO BOLD Natural tükör

  • ÚJ!
Tükörpanel típusa i
Nanotechnológia i
Vízálló keret i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

250113

Ár: 250 113 HUF 250113

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Skandinávia TRIO természetes tükör három tükrök lenyűgöző javaslata a modernista belső terek számára. A modell mind a fürdőszobában, mind a nappaliban, a hálószobában vagy az előszobában működik. A kerek tükör 6 cm széles keretbe kerül, amely vízálló, többkomponensű lakkal festett MDF lapból készülhet. Az akasztók hátul vannak felszerelve. A tükör megrendelésre készül. A keret színeiben kapható: fa - leveles rétegelt lemez.

Skandináv Élet tükrök - a skandináv stílus kvintesszenciája
A Skandináv Élet termékcsalád olyan tükrökből áll, amelyeket a skandináv stílus feltételezéseinek megfelelően terveztek, és amelyeket minimalizmus, egyszerűség és funkcionalitás jellemez. A természettel való szoros kapcsolatot a fa díszítő elemek használata fejezi ki, amelyek révén a kollekció tükrei meleg, barátságos karaktert adnak a belső térnek. Elegáns, modern formatervezés. A Skandináv Élet kollekció a kortárs formatervezési trendekhez és az ügyfelek igényeihez igazodik. A kiváló minőségű belga üvegtáblák - nagyfokú átlátszósággal és fényességgel, gyönyörű keretekkel és modern stílusban - a RUKE tükröknek rendkívüli esztétikai élményt garantálnak. A Skandináv Élet termékcsalád modelljei minden belső térnek eleganciát adnak. A keretek kifejező színei elevenné teszik a helyiséget, harmóniát és stílust adva neki.
A Skandináv Élet tükrök egyben funkcionális kiegészítésként szolgálnak - mind a nappaliban vagy a hallban, mind a fürdőszobában. Sokféle lehetőséget nyújtanak otthona számára: a többszínű üvegtáblák összetétele, a különböző méretű és színű keretek mindenki számára lehetővé teszik az igényeiknek megfelelő modell megtalálását. A skandináv termékcsalád olyan modelleket is tartalmaz, amelyek a legkisebbek számára készültek. A házas és állatos minták minden kisgyermek számára vonzóak lesznek. A legkisebb részletekre való odafigyelés révén a RUKE tükrök elbűvölnek minőségükkel.

Minden jog fenntartva. A tükörmintát és a fényképeket szerzői jog védi.
Copyrighty Ⓒ RUKE