PRIMAVERA LED tükrös szekrény

Felár egy nagy szállítmányért
Beltéri világítás i
Tükör hátul i
Testreszabott szekrény
USB / aljzat i
Nagyító Tükör i
Váltás a szekrényre i
Ambiente i
Telepítőkészlet i
Magasság (cm) i
Szélesség (cm) i
Tükörpanel típusa i
Világítás színe i
LED-szalag típusa i
LED-szalag élettartama i
Fényerőszabályzó i
Melegítő szőnyeg i
LED-es óra i
Megerősített világítás i
Nanotechnológia i
Méret (Szé x Ma) i
Polcok száma i
Anyag i
Mélység i
Nyitás iránya i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 15-30 munkanapon belül szállítunk

110259

Ár: 110 259 HUF 110259

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A PRIMAVERA világítással ellátott tükrös szekrény egy nagyon funkcionális és innovatív termék a fürdőszobák számára. Az innovatív kialakításnak köszönhetően nemcsak a kozmetikumokat rejti el benne, hanem minden nap megvilágítja a helyiséget és az arcát egyaránt.
A lengyel RUKE cég Európában több mint 30 éve jelen lévő vállalkozás, amely innovatív termékeiről híres a tükrök és a LED világítás területén. A bemutatott tükörszekrény minden apró részletét különleges figyelemmel készítették. A választott lehetőségektől függően a termék a következőkből állhat:
- Kiváló minőségű Kronospan faszerű panelek
- lakkozott és vízálló MDF anyag
- kiváló minőségű természetes furnér
A speciálisan a RUKE által kifejlesztett (a Szabadalmi Hivatalhoz benyújtott) ajtószerkezetnek köszönhetően a szekrény számos nagyon praktikus kiegészítővel a vásárló igényeihez igazítható. Különösen figyelemre méltó a nagyon erős és esztétikus világítás, amely az ajtó mindkét oldalán megjelenik. Ez a megoldás garantálja a fény erős és egyenletes eloszlását az egész felületen. A PRIMAVERA modellt kiváló minőségű, magas átlátszósággal és fényességgel rendelkező, fürdőszobai tükörrel szerelték fel, amely lehetővé teszi a tökéletes smink elkészítését. Igényesebb vásárlók számára telepíthető továbbá a Saint Gobain által szabadalmaztatott legmagasabb színvonalú Miralite Natura tükör.
A RUKE tükrös szekrények között különböző világítási mintázatú és méretű modellek találhatók A vásárló kiválaszthatja a tükrözött fürdőszobai szekrény színét is, hogy megfeleljen a belső tér belsőépítészeti elrendezésének. A RUKE PRIMAVERA tükrös szekrény praktikus és elegáns bútordarab, amely minden fürdőszobában jól néz ki. A fürdőszobai tükrös szekrény a hagyományos tükör helyébe lép, amelynek köszönhetően a mosdó feletti helyet praktikusan használják fel, és így kozmetikumait kéznél tarthatja. A modern BLUM zsanérok használata garantálja a csendes és szelíd bezárást. Válasszon egy tükörrel felszerelt PRIMAVERA szekrényt, amely tökéletesen illeszkedik fürdőszobájához, lehetővé téve ezzel a helymegtakarítást és kényelmes körülményeket biztosítva az arcápoláshoz és a sminkeléshez.

Modern fürdőszobai tükrös szekrény, LED tükörrel
A fürdőszobai LED-es világítással ellátott tükrös szekrény a fürdőszobai felszerelés rendkívül praktikus eleme. Egyesíti a bútorok és a tükör funkcionalitását, lehetővé téve a kozmetikumok és más apró tárgyak elrejtését, valamint a napi arcápolás elvégzését. A tükör elülső része a hagyományos tükör helyébe lép, ennek eredményeként a mosdó feletti helyet jól kihasználja. A modern és energiatakarékos LED-es világítás előnye, hogy a bútordarab megvilágítja a fürdőszobát, így hangulatos légkört teremt. A kiváló minőség és az igényes kivitelezés esztétikája azt jelenti, hogy a RUKE fürdőszobai tükrös szekrénye egy igen eredeti elrendezést tesz lehetővé.

Funkcionális tükrös szekrények LED világítással
A RUKE kollekció LED-es világítással ellátott fürdőszobai tükrös szekrényei kiváló minőségű belga üveglapokból készültek, amelyek kivételes átlátszósággal és fényességgel rendelkeznek. A szekrénytest MDF táblákból áll, amelyek nagy sűrűségű és keménységű farostból készültek . A tükörszekrények BLUM csuklópántokkal vannak ellátva, csendes és gyengéd bezárást biztosítva. A RUKE kollekció modelljei számos színben és kivitelben kaphatók, így kiválasztható a belső terekhez tökéletesen illeszkedő darab. Lehetőség van egy kiegészítő tükör felszerelésére a szekrény belső hátlapjára is, amely növeli annak esztétikai értékét.

Tükrös szekrény a fürdőszobába
Ha méretre készült tükrös fürdőszobai szekrényt keres - a RUKE kollekció tökéletes megoldás az Ön számára. Rendelje meg azt a tükrös szekrényt, amely tökéletesen illeszkedik az ön fürdőszobájához. Nálunk megrendelheti a fürdőszobája elrendeléséhez tökéletesen illő tükrös szekrényt. Különféle külső színben és számos különféle megvilágítási rendszerrel kínálunk szekrényeket Fürdőszobai tükröket szekrénnyel egyedi méretekben is készítünk. Válassza ki az ön számára kényelmes megoldást, amelynek köszönhetően elrendezheti fürdőszobáját és tökéletes sminket készíthet magának.

A RUKE kollekció tükrös szekrényei praktikus és nagyon elegáns megoldást jelentenek a modern és különlegesbútorokat keresők számára.


A készlet tartalmazza:

  • tükörszekrény,
  • telepítési és karbantartási utasítások a termékhez.

Műszaki adatok

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
2 x 3mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
150mm - 250mm
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év