LUTA LED tükör a tetőtérben

Tükör technológia i
Logisztikai pótdíj a mérethez
Tükörpanel típusa i
Világítás színe i
LED-szalag típusa i
LED-szalag élettartama i
Kapcsoló i
Fényerőszabályzó i
Melegítő szőnyeg i
Bluetooth hangszórók i
Biztonsági fólia i
Óra / Meteo i
Megerősített világítás i
Indukciós töltő i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Alsó szélesség i
Jobb magasság i
Felső szélesség i
Bal magasság i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 6-12 munkanapon belül szállítunk

31173

Ár: 31 173 HUF 31173

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A LUTA RUKE ferde tükör egy olyan megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a tetőtér bonyolult tereinek hatékony kihasználását. Az oldalak magasságának, valamint az alsó és a felső széleknek minden 0,5 cm-enkénti konfigurálási opciója lehetővé teszi egy LED tükör beillesztését egy adott méretben. Ennek köszönhetően a tetőtéri fürdőszoba elegáns, kompaktmegjelenést nyer. Egy nagy tükörpanel telepítése optikailag megnöveli a teret,, egyedi megjelenést kölcsönözve neki. A modern, erős LED-csíkok és az innovatív kialakítás garantálják az optimális megvilágítást, amely lehetővé teszi a tökéletes sminkelést és szépségápolást.
A LUTA modell a kiváló minőségű, kivételes átlátszóságú belga üveglapokból készült, ezért a tükröződés nagyon éles lesz. Ha emellé fűtőszőnyeget is választ, akkor páramentes tükörtáblát biztosít magának, még gőzzel teli fürdőben is. A LUTA tükör minden részletre odafigyelve készült, így stílusos és nagyon funkcionális kiegészítője lesz a fürdőszobának. Az energiatakarékos, erős LED-es világításnak köszönhetően a fény egyenletesen oszlik el az üvegtábla teljes felületén. A LUTA tükör különféle kiegészítőkkel is felszerelhető, amelyek megkönnyítik a napi arcápolást.
Ezek többek között:
• Érintőkapcsoló vagy kézmozgatás
• Induktív töltő • LED-óra
• Bluetooth hangszórók

A RUKE cég lengyel márka, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az innovatív tükrök gyártásában. A RUKE termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, rendkívül nagy pontossággal, magas színvonalú gépeket és manuális gyártást használva. A tükrök testreszabása, és a kényelmes használatot javító modern technológiák alkalmazása – ezek a standardok emelik ki a RUKE-ot az európai piacon is.


Elegáns LED tükrök a tetőtéri fürdőszobákhoz
A fürdőszobában a lejtős fal méretére vágott modern LED tükrök olyan megoldást kínálnak, amely lehetővé teszi a tetőtér bonyolult helyeinek hatékony kihasználását. Az oldalak magassága, valamint az alsó és a felső szélesség 0,5 cm-enkénti konfigurálásával felszerelhetővé válik egy megfelelő méretű LED tükör. Ennek eredményeként tetőtéri fürdőszobája elegáns, következetes megjelenésűvé válik. A LED-ekkel felszerelt tükör nagy mérete vizuálisan kibővíti és világossá teszi a teret. A méretre szabott modell harmonikusan elhelyezhető a fal teljes felületén. Az erős LED-es világítás a homokfúvott, tejes felületeken szórt fényt ad, amely jól kihasználható a mindennapi arcápolás során. A RUKE kollekció ferde tükreit egyedi megrendelésre készítjük, kiemelt figyelemmel a kivitelezés minden részletére.

Egyedi LED tükrök a modern lejtős falú fürdőszobákhoz
A lejtős falú fürdőszobák olyan terek, amelyek egyedi elrendezést igényelnek. Amennyiben megrendeli a ferdén méretre vágott LED-tükröt, álmai belső kialakítását kaphatja. Csak válassza ki a bal és a jobb magasságot, valamint a felső és alsó szélességet, hogy a kiválasztott modell tökéletesen megfeleljen az ön igényeinek. A RUKE kollekció LED-es ferde tükrei számos praktikus kiegészítővel felszerelhetők, például LED-es órával és időjárás-állomással, Bluetooth hangszórókkal és indukciós töltővel. Az egyedi méretű LED-tükrök biztonsági fóliával is védettek, és fűtőszőnyeggel is elláthatók, amely átlátszó visszaverődést biztosít az üveg párásodása nélkül. A RUKE személyre szabott LED tükrei ötvözik a kiváló dizájnt és az innovatív technológiákat, elegáns kompozíciókat hozva létre, , amelyek stílusossá tesznek minden belső teret.

LED-es világítással ellátott ferde tükrök a tetőtér fürdőszobáihoz
A RUKE ferde tükrök kiváló belga ablaktáblákból készülnek, amelyeket rendkívüli átlátszóságuk és fényességük különböztet meg. A modern LED-es világítás és az innovatív formatervezés optimális megvilágítású modelleket hozott létre, amelyek ideálisak a sminkeléshez és más szépségápolási tevékenységekhez. A RUKE cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az elegáns és funkcionális innovatív tükrök gyártásában.  A márka termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, különös pontossággal. A RUKE ferde tükör kollekció személyre szabott termékei választ kínálnak a vásárlók kifinomult igényeire.


A készlet tartalmazza:

  • tükör,
  • telepítési és karbantartási utasítások a termékhez.

Műszaki adatok

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.
Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

 

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.