MED Panorama ST fürdőszobai tükör LED

Váz színe i
Magasság (cm) i
Szélesség (cm) i
Tükörpanel típusa i
Gyártástechnológia i
Világítás színe i
LED-szalag típusa i
LED-szalag élettartama i
Kapcsoló i
Melegítő szőnyeg i
Éltörés i
Nagyítótükör i
Bluetooth hangszórók i
Biztonsági fólia i
Óra / Meteo i
Megerősített világítás i
Indukciós töltő i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 6-12 munkanapon belül szállítunk

59055

Ár: 59 055 HUF 59055

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Med Line LED RUKE kollekcióból származó Med PANORAMA LED billenő fürdőszobai tükör a fogyatékkal élők kényelmét szolgálja. A megfelelő kialakításnak és a kényelmes fogantyúnak köszönhetően a beállítást az emberek egyéni igényeihez lehet igazítani, akiknek problémája van a felső végtagok mozgásával vagy motorikus képességeivel. A mozgáskorlátozottaknak szánt RUKE Med PANORAMA LED billenő tükör acél elemekből és kiváló minőségű tükörből készült. A Med Line LED vonalon található funkcionális billenő tükör a fürdőszobához.

• párásodásgátló fűtőszőnyeg
• mozgásérzékelő kapcsoló
• biztonsági fólia, amely megvédi az ablaktáblát és minimalizálja a sérülés kockázatát

A Med PANORAMA LED modellt fogyatékossággal élő emberek, valamint idősek és mozgássérültek számára hozták létre. Ez megkönnyíti a tükör ablaktáblában való kényelmes megtekintést a fürdőszoba minden felhasználója számára. A fogantyúval ellátott billenő tükör minden fürdőszobában remekül fog kinézni, stílusától függetlenül. A RUKE tükrök Lengyelországban és külföldön is kiváló minőségű termékek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, figyelemmel a kivitelezés minden részletére. A RUKE egy olyan márka, amelynek termékeit tökéletes kivitelezés, tervezés és funkcionalitás jellemzi. Med Line billenő fürdőszoba tükrök A Med Line RUKE sorozat billenő fürdőszobai tükreit a fogyatékkal élők kényelmét szem előtt tartva tervezték. A kényelmes fogantyúnak és a dőlésszög beállításának lehetőségének köszönhetően azok kényelmesen használhatják azokat, akik nem képesek közvetlenül a mosdó elé állni. Rozsdamentes acélból készült váz veszélyes élektől mentes és nagyon tartós. A RUKE mozgáskorlátozottak számára készült tükrök kiváló minőségű termékekből készülnek, figyelemmel a kivitelezés minden részletére. Tükör méretre rendelhető, különféle praktikus jellemzőkkel ellátva, így a fogantyúval ellátott billenőtükör nagyon funkcionális kiegészítő minden fogyatékkal élők számára használt fürdőszobában.


Dönthető tükrök mozgáskorlátozottak számára A RUKE billenő tükör a fogyatékkal élők számára készült fürdőszobai felszerelések egyik alapvető eleme. Az alsó szélre szerelt fogantyúval a tükör elhajlása állítható be. Egy ilyen megoldás lehetővé teszi a beállítások egyéni igényekhez való igazítását olyan emberek számára, akiknek problémája van a felső végtagok mozgásával vagy motorikus képességeivel. A mozgáskorlátozottak számára készült RUKE tükrök acél keretekből és kiváló minőségű üvegtáblákból készülnek. Különféle változatokban kaphatók. Egyedi megrendelésekre is készülnek. Az univerzális kialakítás miatt bármilyen fürdőszobában remekül mutatnak, stílusától függetlenül. Dönthető fürdőszoba tükrök A Med Line RUKE kollekcióból dönthető fürdőszoba tükör megkönnyíti a fogyatékkal élők mindennapi higiéniáját. Az erős szerkezetnek köszönhetően az üveg megfelelően van rögzítve. A Med Line billenő tükröket mozgáskorlátozottak, valamint idősek és mozgáskorlátozottak számára hozták létre, de minden fürdőszoba-felhasználó megkönnyíti a tükör felületén történő kényelmes megtekintést. A RUKE tükröket Lengyelországban és külföldön is nagyra értékelik, tökéletes kivitelezésük, tervezésük és funkcionalitásuk örömmel tölt el.

 

A készlet tartalmazza:

  • tükör,
  • telepítési és karbantartási utasítások a termékhez.

Műszaki adatok

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.
Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.