Hollywood Miram smink- és szépészeti tükör

Keret színe i
Felár egy nagy szállítmányért
Kábel dugóval i
Az izzók élettartama i
Magasság (cm) i
Szélesség (cm) i
Tükörpanel típusa i
Világítás színe i
Kapcsoló i
Melegítő szőnyeg i
Nagyítótükör i
Bluetooth hangszórók i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 15-30 munkanapon belül szállítunk

140409

Ár: 140 409 HUF 140409

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
Hollywoodi stílusú smink
A Hollywood kollekció az üveg kerületén elhelyezkedő, speciálisan kialakított LED-izzók formájában hatásos megvilágítással ellátott szépészeti tükrökből áll. Ennek köszönhetően nagyon jó, természetes megvilágításban pontosan lehet sminkelni. A RUKE tükrök egyedi stílusa a hollywoodi aranykor kultikus filmjeiből ismert modelleket idézi fel, amelyekben ilyen típusú tükröket használtak öltözőjükben a legnagyobb filmsztárok. A RUKE Hollywood kollekció hivatásos sminkeseknek és a tökéletes sminkre adó rajongóknak egyaránt készült. A modern technológiák használata, a manuális gyártás és a minden részletre való odafigyelés a Hollywood termékcsaládot vonzóvá teszi mindenkinek, aki értékeli a minőség és a stílus kombinációját.

Gyönyörű kiegészítő a stílusos belső térhez
A Hollywood tükrök a legújabb tervezési trendeken alapulnak, ezért elegáns kiegészítői lesznek a modern enteriőröknek. A kollekció különböző méretű és formájú modelleket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tükör tökéletes hozzáigazítását a belső kialakításhoz. A lakkozott MDF lapok, lakkozott üvegek és Monoglass használata révén a RUKE Hollywood kollekció elbűvöl mintái sokszínűségével. Lengyelország vezető gyártója garantálja a legjobb minőségű tükröket.

Egy elegáns kollekció, amelyet a művészet iránti szeretetből alkotott
A Hollywood termékcsalád tükrei elbűvölik a tökéletes smink, valamint a stílusos és funkcionális kiegészítők minden kedvelőjét. A kollekció modelljei tökéletesen mutatnak a hálószobában és a gardróbban, de a szépségszalonokban is. A Hollywood tükrök remek ajándékötletet is jelentenek mindazok számára, akik értékelik az eredeti dizájnt, amely a hollywoodi mozi legszebb korszakának kultikus filmjeiből ismerünk. A RUKE Hollywood sminktükrök dizájnjukkal, funkcionalitásukkal és tökéletes kivitelezésükkel bárkit lenyűgöznek.


A készlet tartalmazza:

  • tükör,
  • telepítési és karbantartási utasítások a termékhez.

Műszaki adatok

Világítás:
LED
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.
Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

 

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.