MIRA Delicate Arany tükör

Felár egy nagy szállítmányért
Dual System i
Tükörpanel típusa i
Melegítő szőnyeg i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Vízálló keret i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

93096

Ár: 93 096 HUF 93096

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Mira Delicate tükör egy stílusos javaslat, amely alkalmas lesz a modern kialakítású belső terekbe. Gyönyörűen mutat mind a fürdőszobában, mind a nappaliban, a hálószobában vagy az előszobában. A panel 0,8 cm vastag keretbe kerül, amely készülhet dupla olajozott rétegelt lemezből vagy vízálló, többkomponensű lakkal festett MDF-lapból. Az akasztók a hátoldalon vannak felszerelve. A tükör megrendelésre készül.
A keret színei: MDF - fekete, fehér, arany, ezüst vagy réz.
 
Kapható méretek: 40x60, 50x80, 50x100, 50x130, 60x80, 60x100, 60x130, 60x150, 70x100, 80x110 cm.
 
Skandináv Life tükrök - a skandináv stílus kvintesszenciája
A Scandinavian Life termékcsalád tükreit a skandináv stílusnak megfelelően tervezték, amelyet a minimalizmus, az egyszerűség és a funkcionalitás jellemez. A természethez való erős kötődést a fa dekorációs elemek használata fejezi ki, amelyeknek köszönhetően a kollekció tükrei meleg, otthonos hangulatot kölcsönöznek a belső tereknek. Elegáns, modern dizájn A Scandinavian Life kollekció a kortárs dizájn trendekre és a vásárlók modern dizájn iránti igényeire adott válasz. A legmagasabb minőségű belga üvegek, amelyeket magas átlátszóság és fényesség, gyönyörű keretek és modern stílus jellemez - a RUKE tükrök garantálják a rendkívüli esztétikai élményt.
A Scandinavian Life termékcsalád modelljei eleganciát kölcsönöznek bármely belső térnek. A keretek kifejező színei feldobják a szobát, harmóniát és stílust kölcsönözve neki. A skandináv Life tükrök funkcionális kiegészítői is - mind a nappaliban vagy az előszobában, mind a fürdőszobában. Többféle kivitel az Ön otthonához A többszínű üvegek, a különböző méretű és színű keretek összetétele lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő modellt.
A skandináv termékcsaládban a gyermekek számára tervezett modellek is megtalálhatók. A házak és állatok mintái minden gyereknek tetszeni fognak. A részletekre való odafigyelésnek köszönhetően a RUKE tükrök minőségükkel gyönyörködtetnek.