NASU Silver tükör

  • BESTSELLER
Felár egy nagy szállítmányért
Tükörpanel típusa i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Vízálló keret i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 7-15 munkanapon belül szállítunk

102213

Ár: 102 213 HUF 102213

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
Az NASU tükör eredeti formájával gyönyörködtet, amelynek köszönhetően a nappali, a hálószoba vagy az előszoba hatékony dekorációs eleme lesz. A tükör felületét vékony keretbe helyezik, amely készülhet kétszeresen olajozott rétegelt lemezből vagy vízálló, többkomponensű lakkal festett MDF-ből. Az akasztók a hátoldalon vannak felszerelve. A tükör megrendelésre készül.
A keret színei: fa - lombos rétegelt lemez, MDF - réz, fekete, fehér, fehér, arany vagy ezüst.
 
Scandinavian Life tükrök - a skandináv stílus kvintesszenciája A Scandinavian Life termékcsalád a skandináv stílusnak megfelelően tervezett tükrök, amelyeket a minimalizmus, az egyszerűség és a funkcionalitás jellemez. A természethez való erős kötődést a fa díszítőelemek használata fejezi ki, amelyek révén a kollekció tükrei meleg, otthonos hangulatot kölcsönöznek a belső tereknek. Elegáns, modern dizájn A Scandinavian Life kollekció a kortárs dizájn trendekre és a vásárlók modern dizájn iránti igényeire adott válasz. A legmagasabb minőségű belga üvegek, amelyeket magas átlátszóság és fényesség, gyönyörű keretek és modern stílus jellemez - a RUKE tükrök garantálják a rendkívüli esztétikai élményt. A Scandinavian Life termékcsalád modelljei eleganciát kölcsönöznek bármely belső térnek. A keretek kifejező színei feldobják a szobát, harmóniát és stílust kölcsönözve neki. A skandináv Life tükrök funkcionális kiegészítői is - mind a nappaliban vagy az előszobában, mind a fürdőszobában. Többféle kivitel az Ön otthonához A többszínű üvegek, a különböző méretű és színű keretek összeállítása lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. A skandináv termékcsaládban a gyermekek számára tervezett modellek is megtalálhatók. A házak és állatok mintái minden gyereknek tetszeni fognak. A részletekre való odafigyelésnek köszönhetően a RUKE tükrök minőségükkel gyönyörködtetnek.
 
 

 

A készlet tartalmazza:

  • tükör,
  • telepítési és karbantartási utasítások a termékhez.

Műszaki adatok:

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~3000k meleg/ ~ 4000k természetes/ ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.

Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.