Simplex LED fürdőszobai tükör LED világítással 50x80cm

  • BESTSELLER
Világítás színe i

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 24 órán belül feladjuk

30 nap legalacsonyabb ára: 125 950 HUF
100760

Ár: 125 950 100 760 HUF 100760

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A SIMPLEX LED modell a legegyszerűbb, és egyben a legolcsóbb modell is. Az egyszerű formatervezés és a gondos kivitelezés minimalista, mégis nagyon elegáns megjelenést eredményez. Az éleken csillogó tükröződések jönnek létre, amelyek fényessé teszik a tükröt.
 
A tükör természetesen kiváló minőségű anyagokból készült, TEFLON PROTECTION védőbevonattal, amely megvédi a tükröt a fürdőszobában előforduló kedvezőtlen körülményektől. A beépített háttérvilágítás a POWER LED háttérvilágításnak köszönhetően nagyon tiszta és lenyűgöző. Ideális mindennapi használatra.

A készlet tartalmazza:

   ♦  Tükör (szélesség x magasság) 50 x 80cm
   ♦  Semleges szín
   ♦  érintőkapcsoló fényerőszabályzóval,
   ♦  Basic
   ♦  alumínium az oldalakon
   ♦  A termék telepítésére és karbantartására vonatkozó utasítások


Fontos:
A bemutatott tükör raktárkészletről kapható. Nincs lehetőség a tükör konfigurálására az ajánlaton kívül.


Ajánlatszám: 1799 D2
Műszaki adatok

Világítás:
LED: 12 V-os LED 2835 60 db./mb
Szivárgási osztály:
IP20, IP44 és IP65 tanúsítvány
Szín:
2835k ~ 3000k meleg / ~ 4000k természetes / ~ 6000k hideg
Tükör vastagsága:
4mm
Tápegység:
230V
Tápegység:
IP67 - 12V, beépített, a tükörpanel mögé rejtve
Alkatrész-tanúsítványok:
CE, IP44, CTC, ROHS
Távolság a faltól:
28 mm és 36 mm között (típustól és használt kiegészítőktől függően)
Élek kialakítása:
trapéz keresztmetszetű polírozás és csiszolás
Gyártói garancia:
2 év

A tükrök számos kiegészítővel szerelhetőek felk.

Nagyítótükör garantálja a pontos borotválkozást és a tökéletes sminket, üvegpolc biztosítja a rendet és tisztaságot, a Bluetooth-modul pedig kellemesebbé teszi a fürdőszobában töltött időt.

A különleges és innovatív tükörkiegészítők fantasztikus és egyszerű megoldások, melyek növelik álmai tükrének funkcionalitását és kényelmét.

A tükörkiegészítők modellenként változnak. A tükör konfigurálásakor egyedi kiegészítők állnak rendelkezésre.

Hagyományos kapcsoló.

Billenőkapcsoló, amelyet egyszerű használat és 100%-os megbízhatóság jellemez.

A tükör hátuljára, közvetlenül a tükör szélére van felszerelve, így láthatatlan a felhasználás oldalán, kiemelve ezzel a termék minimalista és modern megjelenését.

A kézmozgást érzékelő kapcsoló infravörös, és 3-7 cm távolságból reagál a kézmozgásra. A tükör bármely oldalára el lehet helyezni, kis méretének és a panel hátoldalának szélére történő felszerelésnek köszönhetően pedig láthatatlan marad.Az érintésmentes működésnek köszönhetően ez a kapcsoló nagyon praktikus, a LED-világítás pedig még nedves kézzel is bekapcsolható. A mozgásérzékelő zökkenőmentes működésének érdekében a kapcsoló és minden rögzített tárgy, például mosdócsaptelep vagy szekrény között legalább 10 cm távolságot kell tartani. A kézmozgást érzékelő kapcsoló sajátos jellegéből adódóan nem szerelhető be olyan tükörmodellekbe, amelyek kerületén LED-világítás fut.

A nagyítótükör az egyik legpraktikusabb fürdőszobai eszköz. A tükör optimális, háromszoros vagy ötszörös nagyítással rendelkezik, illetve 14 cm-es átmérővel, amely lehető teszi kiegészítő LED-es háttérvilágítás felszerelését*. A tükör paneljébe építve homogén egységet képez.
Beépíthető az ügyfél által kiválasztott helyre, figyelembe véve a minimális távolságot a tükör szélétől és a tükör egyéb elemeitől, például a LED-világítástól vagy az órától. Nem megvilágított nagyítótükör esetében a minimális távolság 7 cm, 12 cm-es megvilágított nagyítótükör esetében a tükör megvilágítása a tükörvilágítással együtt kapcsolható be.

* A LED-világítású tükör átmérője 17,5 cm; maga a megvilágítás 1,2 cm széles.

RGB - a színes alternatíva

A LED-világítás szokásos színei mellett a szín szerelmeseinek is van ajánlatunk. A legpraktikusabb megoldás számukra egy RGB-funkcióval ellátott LED. Az RGB név a színek angol megfelelőinek első három betűjéből származik: R: (red) piros, G: (green) zöld, illetve B: (blue) kék. Ezen színek keverése lehetővé teszi, hogy egy LED-csíkra 19 különböző szín kerüljön. A szett tartalmaz egy távirányítót, amellyel a világítás vezérelhető - kiválasztható a szín, tucatnyi dinamikus funkció, illetve a fényerő egy 5 fokozatú skálán.

 

Az érintőkapcsoló lehetővé teszi a LED-es háttérvilágítás egyetlen ujjnyomással történő bekapcsolását. A gomb optimális, 1,5 cm szélességű és finom kialakítású, így bárhova elhelyezhető a tükör paneljén. A gomb a tükör hátulján egy lezárt tokozatban, előzetesen homokfúvott helyen kerül beszerelésre.

Az érintőkapcsolónak speciális LED-es háttérvilágítása van, így könnyen elhelyezhető további megvilágítás nélkül. A háttérvilágítás színe az aktivitás függvényében változik - működés közben kéken világít, pihenő üzemmódban pedig zölden.

Az ilyen kapcsolóval működő világítás 30 perc után automatikusan kikapcsol, ezért ez az opció különösen ajánlott szállodába vagy vendégszobákba felszerelt tükrökhöz. A melegítő szőnyeggel felszerelt tükrök esetében egy plusz kapcsolót kell beszerelni annak működtetéséhez.

A Bluetooth-modul egy olyan elem, amely lehetővé teszi a zene lejátszását a tükörrel. Csak egy Bluetooth-eszközt kell a tükörben lévő rendszerhez csatlakoztatni, és kedvenc dalait ezen keresztül játszhatja le. A modult a panelen felszerelt külön kapcsolóval aktiválhatja.

Aktiváláskor egy hangot hall, amely jelzi, hogy a két eszköz párosítása létrejött. Kis méretének köszönhetően a Bluetooth-modul bármilyen tükörmodellbe beépíthető. A szett két sztereó hangszórót és egy kompakt modult tartalmaz, melyek egy lezárt tükörborítás alá vannak beszerelve. A hangszórók mélysége mindössze 3,5 cm.

 Cubi LED fürdőszobai tükör LED világítással 70x60 cm

Cubi LED fürdőszobai tükör LED világítással 70x60 cm

67 056 52 875 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 67 056 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER
 Solea LED fürdőszobai tükör 80x66cm

Solea LED fürdőszobai tükör 80x66cm

87 350 65 515 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 87 350 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER
  Window LED fürdőszobai tükör LED világítással 100x65 cm

Window LED fürdőszobai tükör LED világítással 100x65 cm

115 464 86 599 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 115 464 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER
 Ring LED fürdőszobai tükör LED világítással 60x60 cm

Ring LED fürdőszobai tükör LED világítással 60x60 cm

156 980 117 735 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 156 980 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER
 Vitrum LED fürdőszobai tükör LED világítással 80x100 cm

Vitrum LED fürdőszobai tükör LED világítással 80x100 cm

120 385 90 289 Forinttól

30 nap legalacsonyabb ára: 120 385 HUF

BEÁLLÍTÁSOK

  • BESTSELLER