Portan SILVER tükör

  • ÚJ!
Felár egy nagy szállítmányért
Tükörpanel típusa i
Melegítő szőnyeg i
Biztonsági fólia i
Nanotechnológia i
Telepítőkészlet i
Méret (Szé x Ma) i
Typ produktu

deliveryA rendelés feldolgozása és kiszállítás 6-12 munkanapon belül szállítunk

76404

Ár: 76 404 HUF 76404

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@tukre.hu

RUKE
A Classic RUKE kollekcióból származó Simple PORTA tükör egy jellegzetes, kifinomult formájú avantgárd modell. Különösen egy modern fürdőszobában nagyszerűen mutatni, a hagyományos fürdőszobáknak pedig egy kis frissességet kölcsönöz. A tükör eredeti alakja még elbűvölőbbé teszi a fürdőszoba elrendezését.

A CLESSIC kollekció lenyűgöző Simple PORTA fürdőszobai tükrét felszerelheti:
• párásodásgátló fűtőszőnyeggel
• biztonsági fóliával, amely megvédi az ablaktáblát és minimalizálja a sérülés kockázatát

A Simple PORTA modellt a legkiválóbb minőségű belga ablaktáblákból hozták létre, amelyeket kivételes átlátszóság jellemez. A tükör nagyon kifejező éles tükröződést és komfortot garantál a sminkelés és a napi arcápolás során. A Classic LED kollekcióba tartozó Simple PORTA tükör a design legújabb trendjei alapján jött létre, elegáns, érdekes stílus és figyelemre méltó funkcionalitás jellemzi.

A RUKE márka LED-megvilágítású tükrei bel- és külföldön egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek. A kiváló minőségű anyagok használata, a modern gyártási folyamatok, illetve a kivitelezés minden részletére való odafigyelés azok az előnyök, amelyeknek köszönhetően a RUKE tükröket még a különösen igényes ügyfelek is nagyra értékelik - immáron több mint 30 éve.