Gyakran ismételt kérdések

1) Hogyan vásárolhatok?

Minden, a honlapunkon bemutatott tükör megrendelhető az alábbiak szerint:

• rendelés leadása az online áruház weboldalán

• e-mailben a következő címre: info@tukre.hu

 

A megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: tükör mérete (szélesség x magasság - cm-ben megadva), a kapcsoló típusa, fény színe. 

2) Hogyan kell fizetni / Fizetési módok  

A fizetés azután történik, hogy az összes terméket hozzáadja a kosárhoz, kiválasztja a megfelelő fizetési módot és kitölti az elérhetőségeket.

Jelenleg a következő fizetési módokat fogadjuk el:

- bankkártyás fizetés vagy banki átutalás a fizetési rendszeren keresztül

- közvetlen átutalás bankszámlánkra

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha banki átutalással fizet, akkor a megrendelés azután kerül feldolgozásra, miután a fizetést jóváírtuk számlánkra. 

4) Hogyan szerelhető fel a tükör?

 A felszerelés előtt megfelelően készítse elő a tükör akasztására kiválasztott helyet. LED-es világítású tükrök felszerelése esetén a tápkábelt előbb ki kell vezetni a falból. A felszerelést azután folytatjuk, miután a tükör hátulján lévő tartók közötti távolságot megmértük és a kapcsokat megfelelő magasságban a falra helyeztük. Két furatot fúrjunk a falba majd helyezzük bele a tipliket. Csavarja be a kampókat a tiplikbe. A tápkábelt összekapcsoljuk a LED tükör sorkapcsával, majd akasszuk fel a tüköröt a fogantyúival a kampókra.

5) Hogyan történik a tükör csomagolása? 

A csomagolás megkezdése előtt minden tükröt gondosan ellenőriznek lehetséges gyártási hibák kiszűrésére. Ezután a tükröt megtisztítják és mindkét oldalon légpárnákkal rögzítik. Az egészet fóliába csomagolják, amely minden elemet stabilizál és további védelmet nyújt. A következő lépés a tükör széleinek vastag habszivaccsal történő bevonása. Az így védett tükör az első kartoncsomagolásba kerül. A csomagolás sarkai hab sarokvédővel vannak rögzítve, és az éleket habbetéttel erősítik meg. Az első kartondobozt behelyezik a második csomagba, és az összes üres helyet légpárnák töltik meg. A csomagot fémkapocsokkal lezárják. A csomagoláson  "Törékeny!Üveg!" feliratú matricákat helyeznek el - az ilyen típusú címke figyelmezteti a futárt arra, hogy a csomagot rendkívül óvatosan kell kezelni.

6) A tükröm töröttként érkezett meg, mit tegyek?

Ha a futártól való átvételi ellenőrzése során (cégünk által ajánlott) hibát észlel, töltse ki a kárbejelentő nyomtatványt, és tájékoztasson minket a helyzetről. Ha a sérülést a futár távozása után fedezte fel, kérjük készítsen egy teljeskörű fényképészeti dokumentációt. A képeken tüntesse fel a tükör csomagolását a futár címkéjével együtt, illetve az áru sérüléseit. A panasz bejelentéséhez kérjük, töltse ki a "Reklamáció és visszavétel" lapon elérhető reklamációs űrlapot. Az űrlap mellé fényképeket vagy videót kell csatolni a jelentett hibával. Az panasz bejelentőt a következő címre kell küldeni: info@tukre.hu

7) A tükör nem funkcionál megfelelően, mit tegyek?

 Amennyiben a tükörben hibát észlel, kérjük a problémát fénykép vagy videó formájában dokumentálja, és a lehető legrészletesebben írja le majd küldje el a következő címre: info@tukre.hu

8) A megrendelt áru számomra nem felel meg, mit kell tennem?

 A megrendelt tükröt a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaadhatja, indoklás nélkül. A visszavétel kizárólag nem használt, ép állapotú termékre vonatkozik eredeti csomagolással. A tükör visszajuttatásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

9) Mennyi ideig tart a megrendelés feldolgozása?

 
A rendelés teljesítése a tükör méretétől és a választott tulajdonságoktól függ. Egy adott modell átfutási ideje mindig az oldalon, az adott tükör méretválasztó mezője alatt található. A szállítás napján értesítést küldünk egy nyomkövető számmal a megrendelésben megadott e-mail címre.

10) A kiegészítő adatok nem állnak rendelkezésre az általam választott termék alatt. Miért?

 Ha egy attribútum egy adott modellhez nem áll rendelkezésre, ez azt jelenti, hogy technikai okokból sajnos nem tudjuk telepíteni.

11) Cserélhetőek a LED-ek?

A LED csíkok cserélhetőek, azonban ehhez az árut vissza kell juttatni áruházunkba. A szolgáltatás elvégzése csak a gyártó által javasolt.

12) A LED-es világítású tükör lehet az egyetlen világítási forrás a fürdőszobában? 

Az általunk kínált LED-es világítású tükrök kiválóan alkalmasak mindennapi tevékenységek végzéséhez, például borotválkozásra vagy smink készítésére. Javasoljuk, hogy használjon kiegészítő fényforrást a fürdőszoba teljes megvilágításához.

15) Mi a különbség a fény színek között? Mi a legfényesebb?

A fény színei közötti fő különbség a fényteljesítmény. Ennek mértékét a Kelvinben (K) kifejezett színhőmérséklet határozza meg. Minél nagyobb a Kelvin-szám, annál világosabb a szín - annál hidegebb.

 

Meleg fehér - 2800-3200K

 

Semleges fehér - 4000-4500K

 

Hideg fehér - 5600-6500K

 

A legfényesebb szín a hideg fehér, LED tükör esetén azonban a semleges fehér színt ajánljuk.

 

16) Mi jelent az RGB rövidítés?

Az RGB az egy színmodell neve. A színek angol nevének első betűiből állt össze: R - piros (red), G - zöld (green), B - kék (blue). Áruházunk kínál olyan tükröket, amelyekben ez a világítási lehetőség használható - a rendelkezésre álló 19 szín közül távirányítóval választható ki a kívánt szín. A fehér szín ebben a beállításban nem elérhető (ehhez az RGB + fehér opciót kell választani).

17) Mekkora az üveg vastagsága?

A tükörpanel vastagsága 4 mm.

18) Mekkora a tükör mélysége?

A tükör mélysége a használt modelltől és kiegészítőktől függ. 28 és 36 mm között lehet.

19) Nem találom az általam kiválasztott tükör méretét. Hogyan választhatom ki? 

A kínálatunkban szereplő LED tükrök a szokásos méretek mellett egyedi rendelésre is kaphatóak. A panelek bármilyen méretre vághatóak - 40 cm-től 180 cm-ig. Ügyfél-tanácsadóink mindig szívesen segítenek a tükör megfelelő méretének kiválasztásában.

20) Fűzhetek hozzászólást a rendelésemhez?

Igen, a megrendeléshez az űrlap kitöltése során fűzhet megjegyzéseket.

21) Hol van a tükörcsatlakozó?

A tápkábel (a sorkapoccsal együtt) a tükör hátulján található - kb. 15 cm-re a felső széltől, a függesztésre használt tartók között.