Alu-frame LED tükrök

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Tükrök egy ultramodern kiadásban

Az Alu-keretes LED kollekció egy olyan avantgárd kialakítású modelleket tartalmazó gyűjtemény, melyeket hatékony LED megvilágítással ötvöztek. Az alumínium keretek használatával ezek a tükrök rendkívül elegáns hatásúak. Ideális minimalista stílusú belső terekhez. Az alumínium olyan anyag, amelyet nemes megjelenés, tartósság, könnyűség és nedvességellenálló képessége jellemez. Ezért az Alu-keretes LED kollekcióban található tükrök sikeresen használhatók a fürdőszobákban is.

A kifinomult stílus és a funkcionalitás kombinációja

Az Alu-keretes LED kollekció modern stílusát a letisztult keretvonalak és világítási minták jellemzik. Ez a kifinomult stílus azt jelenti, hogy a tükör különös megjelenést szolgáltat a belső térnek, összhangban az elrendezés szinte minden színével. A LED világítás a funkcionalitás növelésével emeli a tükrök esztétikai értékét. Mindegyik modell kiegészítőkkel testre szabható, Bluetooth hangszórók, LED-es óra, indukciós töltő vagy fűtőpanel hozzáadásával. Kiválaszthatja a tükörpanel típusát vagy a fény színét is. A biztonsági fólia használata megóvja az üveget, és a nanotechnológiának köszönhetően pedig a tükör védettséget kap a szennyeződésektől és a nedvességtől.

Kiváló minőségű tükrök

A RUKE Alu-keretes tükörkollekcióját a legmagasabb minőségű belga üveglapokból készítik, amelyeket lenyűgözően tiszta tükörkép és csillogás jellemez. Ezeket szigorúan betartott minőségi szabványok alapján hozzák létre, minden apró részletet figyelembe véve. Az olasz munkagépeket használó lengyel gyártás garantálja a kiváló minőségű termékek kézhez vételét. Az Alu-keretes RUKE tükör sorozat a kifinomult esztétika rajongói számára ajánlottak.