Termékszűrők

Tükör alakú

Hollywood tükrök

Hollywood függő

Hollywood függő

Hollywood Álló

Hollywood Álló

Hollywood Full Size

Hollywood Full Size

Oldal:

z 2

Következő

Oldal:

z 2

Következő

Hollywood stílusú smink

A hollywoodi kollekció egy sminktükör, hatékony megvilágítással, speciálisan tervezett LED-izzók formájában, amelyeket az üveg kerülete körül helyeznek el. Ennek köszönhetően pontosan elkészíthető a smink természetes megvilágítás mellett. A RUKE tükrök egyedi stílusa felhívja a figyelmet az ikonikus legnagyobb filmsztárokat szerepeltető Hollywoodi filmekből ismert modellekre. A RUKE Hollywood kollekció mind a professzionális sminkesek, illetve a tökéletes smink iránt érdeklődők számára készült. A modern technológiák használata, a kézi gyártás és a minden részletre kiterjedő kivitelezés mindenki számára vonzóvá teszi a Hollywoodi vonalat, beleértve a minőség és a stílus kombinációját nagyra értékelő ügyfeleket is.

Gyönyörű kiegészítés az elegáns belső terekhez

A hollywoodi tükröket a legújabb tervezési trendek alapján hozták létre, ezért elegáns kiegészítésként szolgálnak a modern belső terekhez. A kollekció különféle méretű és formájú modelleket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tükör tökéletes integrálását a belsőépítészetbe. A lakkozott közepes sűrűségű farostlemez (MDF), lakkozott üveg és Monoglass használatával a Hollywood RUKE kollekció sokféle kivitelezésben létezik. A Lengyelország egyik vezető gyártójaként garantált a legmagasabb minőségű tükrök kézhez vétele.

Elegáns gyűjtemény, amelyet a művészet iránti szeretetből készítettek

A hollywoodi tükör vonzza a tökéletes smink, valamint az elegáns és funkcionális kiegészítők minden kedvelőjét. A kollekció modelljei kiválóan alkalmasak a hálószobába, a szekrénybe, valamint a szépségszalonokba. A hollywoodi tükör szintén nagyszerű ajándékötlet azoknak, akik értékelik a hollywoodi mozi legszebb korszakából származó kultikus filmjeiből ismert eredeti mintáit. A Hollywood RUKE smink tükrök kivitelezése, funkcionalitása és tökéletessége miatt nagy népszerűségnek örvendenek.