Termékszűrők

Tükör alakú

Hollywood függő

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Hollywood stílusú tükrök

A hollywoodi függő tükör kollekció egy gyönyörűen elkészült modell, amelyet a szakemberek és az összes smink szerelmeseinek szenteltek. A kollekció az elegáns tükröket természetes megvilágítással látja el, amely az arcon természetes fényként tükröződik. A smink így tökéletes lesz. A RUKE hollywoodi professzionális smink tükrök nemcsak az otthoni smink asztal kellemes elemei, hanem kiegészítik a szépségszalon dekorációját is.

Hollywood ihlette smink

A hollywoodi stílusú függő tükrök bárhova kényelmesen felszerelhetők, álló és fekvő helyzetben egyaránt. A testre szabási lehetőségnek köszönhetően olyan modellt lehet létrehozni, amely teljes mértékben megfelel az egyéni igényeknek. Az ebben a sorozatban található tükrök mindegyike fel van szerelve a lapot védő bevonattal, valamint Bluetooth hangszórókkal. Kiválaszthatja az tükörpanel típusát és hozzáadhat egy praktikus kapcsolót is. A hollywoodi kollekció tükrei sokféle formában és stílusban is kaphatók. Lengyelországban készülnek a legmagasabb minőségű belga üveglapokból, minden apró részletet figyelembe véve, mely garantálja a kiváló minőségű termékek kézhez vételét.

Hollywoodi függő tükrök

A RUKE hollywoodi függő tükör sorozat a válasz a legújabb tervezési tendenciákra. Az ebből a sorozatból származó modellek kiválóan mutatnak a modern belső terekben. Különösen ajánlott, azok számára, akik szenvedélyüket lelik a megjelenés kialakításában. Szépségszalonok tökéletes kellékei, lehetővé téve a hibátlan smink elkészítését bármilyen alkalomra. A Hollywood RUKE függő tükrei kiváló választás, amely garantálja a tökéletes smink elkészítéséhez szükséges feltételeket.