Hollywood Álló

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Hollywood stílusú smink tükrök

A hollywoodi álló tükrök gyűjteményét a vizualitás szerelmeseinek ajánljuk, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak tökéletes megvalósításának. A gyönyörű hollywoodi tükrök semleges megvilágításúak, amely az arcon természetes fényként tükröződik. Ennek köszönhetően a smink tökéletesen fog kinézni. Az ebben a sorozatban szereplő modellek megfelelő kialakítása lehetővé teszi azok stabil elhelyezését. A RUKE Hollywood professzionális smink tükrei a smink szalonok vagy az otthoni smink asztal tökéletes kiegészítője lehet.

Hollywoodi smink tükör

A hollywoodi stílusú tükrök testre szabhatók a méret és a kiegészítők kiválasztásával. A sorozat mindegyik tükre védőfóliával, valamint olyan Bluetooth hangszórókkal felszerelhető, amelyek lehetővé teszik, hogy kedvenc zenéjét hallgathassa a tükör segítségével. Kiválaszthatja az tükörpanel típusát és hozzáadható egy praktikus kapcsoló is. A Hollywood RUKE álló tükrei Lengyelországban készülnek a legmagasabb minőségű belga üveglapokból, ami az apró részleteket is figyelembe véve garantálja a kiváló minőségű termékek kézhezvételét.

A legújabb Hollywood ihlette trend

A RUKE hollywoodi álló tükörgyűjtemény a korszerű formatervezés trendjeire szolgál megoldásként. Az ebből a sorozatból származó modellek jól mutatnak a modern stílusú belső terekben. A kollekció különösen vonzó a vizualitás szerelmeseinek. A szépségszalonok fenomenális kiegészítői, lehetővé téve a tökéletes smink elkészítését minden alkalomra. A RUKE hollywoodi tükörgyűjtemény a tökéletes megjelenés megteremtésére szolgál.