Elegáns LED tükrök a tetőtéri fürdőszobákhoz

Oldal:

z 2

Következő

Oldal:

z 2

Következő

Elegáns LED tükrök a tetőtéri fürdőszobákhoz

A modern, a fürdőszoba döntött falának méretére vágott LED tükrök olyan megoldást nyújtanak, melyek lehetővé teszik a tetőtér nehéz tereinek hatékony elrendezését. Az oldalsó magasság 0,5 cm-es konfigurációjának, valamint az alsó és a felső szélesség módosításának köszönhetően a meghatározott mérethez LED tükör készíthető el. Így a tetőtéri fürdőszoba elegáns, koherens megjelenést kap. A LED-ekkel felszerelt tükör nagy mérete vizuálisan kibővíti, így nyitottá varázsolja a belső teret. A méretezett modell elhelyezhető az egész falfelületen, harmonikus stilizálást biztosítva. Az erős LED-es világítás használata csiszolt, tejes üvegű felületeken, olyan szórt fényt eredményez, amely kiválóan passzol a mindennapi tevékenységekhez. A RUKE kollekció ferde vágású tükreit egyedi megrendelésre készítjük, a legapróbb részleteket figyelembe véve.

Megrendelésre készített LED tükrök modern dőlt felületű fürdőszobákhoz

A ferde felületű fürdőszobák olyan terek, amelyek egyedi elrendezési megoldásokat igényelnek. A testre szabott és méretre igazított LED tükrök rendelésének lehetősége probléma mentessé teszi az álmai belső terének kialakítását. Csak válassza ki a bal és a jobb magasságot, valamint a felső és alsó szélességet, hogy a kívánt modell tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek. A RUKE kollekcióba tartozó, ferde, LED-es háttérvilágítású tükrök sok praktikus kiegészítővel felszerelhetők, például LED-es órával és időjárás-állomással, Bluetooth hangszórókkal és indukciós töltővel. Minden egyes LED-tükör méretre szabott biztonsági fóliával védhető, és olyan fűtőszőnyeggel felszerelhető, amely megakadályozza a tükör párásodását. A személyre szabott LED-es RUKE tükröket a kiváló formatervezés és az innovatív technológiák ötvözik, olyan elegáns kompozíciókkal, melyek stílust adnak minden belső térhez.

Tükrök LED háttérvilágítással a tetőtéri dőlt felületű fürdőszobákhoz

A RUKE ferde tükrei kiváló belga panelekből készülnek, amelyeket lenyűgözően tiszta tükörkép és csillogás jellemez. A modern LED-es világítás és az innovatív formatervezés optimális megvilágítású modelleket hozott létre, amelyek ideálisak a smink felviteléhez és más kozmetikai kezelésekhez. A RUKE több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az innovatív tükrök gyártásában, amelyek eleganciával és funkcionalitással büszkélkednek. A márka termékei a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, különös pontossággal. A RUKE tükörgyűjteményből származó személyre szabott termékek válaszul szolgálnak az ügyfelek kifinomult igényeire.