Tükrök ajtókkal

Oldal:

z 1

Oldal:

z 1

Elegáns ajtókkal ellátott LED tükrök

Az ajtóval ellátott LED tükrök elegáns és funkcionális kiegészítője a fürdőszobáknak. Három összekapcsolt panelből álló egyedi konstrukciónak köszönhetően a tükör sík vagy felhajtható formában használható. Ennek eredményeként a dönthető panelek kényelmes oldalnézetet biztosítanak. A különféle szögekből álló zsanérok választéka lehetővé teszi az Ön igényeinek leginkább megfelelő modell kiválasztását. Az összecsukható tükrök belga tükörpanelekből készültek, melyek kristálytiszta tükörképpel és fényességgel rendelkeznek. A homokfúvott területek alatt használt erős LED-csíkok, szórt fényt és az előtte álló személy optimális megvilágítását eredményezik. A RUKE ajtóval ellátott LED-tükrök gyűjteményének összes modelljét a legmagasabb minőségű anyagokból készítették, minden apró részletet figyelembe véve.

Nyitott fürdőszoba tükrök

A nyitható RUKE LED tükrök egyedi megrendelésre készülnek, és sok funkcionális kiegészítővel vannak felszerelve, beleértve egy LED-órát, biztonsági fóliát és egy fűtőmatracot, amelynek köszönhetően a tükör felület nem párásodik. Az ajtóval ellátott LED tükrök felszerelhetők Bluetooth hangszórókkal is, hogy a fürdőszobában kedvenc zenéjüket hallgathassák. Lehetőség van olyan elemek konfigurálására is, mint például a világítás, az üveg típusa vagy a világítás színe. A fő tükörpanelhez kozmetikai tükör is hozzáadható, amely segít a tökéletes smink készítésében. A személyre szabás opciója lehetővé teszi egy olyan tükör létrehozását, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Csak adja meg a méreteket és válassza ki a megfelelő kiegészítőket. A nyitott tükrök különösen alkalmasak kis fürdőszobákba, ahol a helygazdálkodás létszükséglet. A kollekció elegáns modelljei stílust adnak minden belső térhez.

Ajtókkal ellátott tükrök

A RUKE ajtókkal rendelkező LED tükrök gyűjteménye kifinomult és a funkcionális megoldások rajongói számára kínál ajánlatot. A kiváló minőségű anyagok, a gyakorlati kiegészítések és az innovatív technológiai megoldások egy egyedi gyűjteményt eredményeztek. A méretek és kiegészítések egyéni beállításának lehetősége egy testreszabott termékeket garantálnak, amelyeknek köszönhetően a smink és más bőrápoló kezelések rendkívül kényelmessé válnak. A RUKE több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az innovatív tükrök gyártásában, amelyek lenyűgözőek eleganciájukkal és funkcionalitásukkal. Ennek a márkának a termékei a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, különleges pontossággal, modern olasz munkagépekkel. A RUKE ajtótükör-gyűjteményéből származó személyre szabott termékek megoldást nyújtanak az ügyfelek rendkívüli igényeire.